Advies op maat
Persoonlijk advies, op jouw situatie aangepast
Transparant
Alle kosten voor jou inzichtelijk
Serviceabonnement
Voordeliger voor jou
Afspraak maken

Serviceabonnement

Een serviceabonnement? Jazeker. 

In tegenstelling tot veel andere verzekeraars en banken werken wij met een serviceabonnement. Je betaalt bij ons geen provisie, en dat scheelt in de kosten. Provisie wordt namelijk vaak verwerkt in de verzekeringspremie. En die premie, die betaal jij.  

Met een serviceabonnement zijn de kosten super transparant. Je weet altijd precies wat je ons betaalt, en voor welke dienstverlening je ons betaalt. En je ontvangt een flinke korting op je verzekeringspremies!

Je voordeel wordt nog groter als je meer verzekeringen via Compleet Verzekerd regelt. De provisie op verzekeringen kan namelijk hoog zijn in verhouding tot de werkzaamheden. Met een serviceabonnement ben je dus goedkoper uit.

Al je verzekeringen onder één dak. Persoonlijke service. Goed geregeld.

Wensen

In een persoonlijk adviesgesprek gaan we in op jouw wensen, eisen, risico’s en persoonlijk situatie. Ook vertellen wij wat je van ons kan verwachten en hoe onze dienstverlening werkt.

Advies

Na een analyse van je situatie zoeken wij het beste aanbod voor jouw situatie. Dit kunnen allerlei mogelijkheden zijn. We bespreken ze uitgebreid met je om een goed advies te geven.

Beslissing

Neem de tijd voor een weloverwogen beslissing. Heb je na het adviesgesprek toch nog vragen, neem dan vooral nog even contact met ons op. Als je akkoord gaat met ons voorstel, zullen we de verzekeringen afsluiten.

Service

Ook nadat je bij ons een verzekering afgesloten hebt kun je rekenen op onze uitgebreide service en dienstverlening. Je ontvangt updates en adviezen en je mag altijd contact met ons opnemen voor vragen of toelichtingen.

Martha & Leo Hofstra
★★★★★
‘We hadden bij veel maatschappijen verzekeringen lopen. Er was geen overzicht. Nu hebben we alles bij Compleet Verzekerd ondergebracht en dat geeft rust. Met één druk op de computer hebben we een overzicht van al onze verzekeringen. Echt compleet dus!’
Benny & Veronique Boer
★★★★★
‘Pieter kwam met een goed totaalpakket. We hebben nu alles onder één dak en we zijn voordeliger uit. De communicatie was ook heel duidelijk en wat ik fijn vind is dat Pieter contactpersoon is. Als er iets is, hoef je dus maar één telefoontje te plegen en wordt alles geregeld.’
Pascalle Frerejean & Dimitri Bastemeijer
★★★★★
‘Pieter nam echt de tijd voor ons en zette alles helder op een rij. We hebben nu een pakket op maat met privé - en zakelijke verzekeringen voor mijn eigen bedrijf. De lijnen zijn kort, de communicatie is duidelijk en Compleet Verzekerd heeft echt verstand van zaken!’

Een afspraak maken? Dat kan!

Vul je gegevens in & wij nemen zo snel mogelijk contact op.